ART PRINTS

REEKS “PORTRET & MODEL SCENES”

Alle foto’s worden in beperkte oplage geprint.
Formaten: De foto’s worden geprint op middelgroot/groot formaat, afhankelijk van de foto (om het voorgestelde printformaat van een bepaalde foto te weten, kan u altijd informeren via een email aan info@aardplan.be of via het contactvenster onderaan).
De prints worden vergezeld van een genummerd “Certificate of Authenticity” met handtekening van de fotograaf. Elke print wordt tevens aan de achterzijde voorzien van de originele nummering en handtekening van de fotograaf.

De prints worden uitgevoerd via hoogwaardige Lambdaprint op superieur archive professional fotopapier en gemonteerd volgens het Diasec-procedé met dibond rug en wordt van een stevig aluminium ophangkader voorzien.

De genummerde beperkte oplage betreft prints op middelgroot/groot formaat. De fotograaf behoudt zich het recht voor om de foto’s te gebruiken voor andere doeleinden zoals o.a. de publicatie in boeken, magazines en andere (elektronische) media, of prints op klein formaat (deze publicaties of prints worden echter niet als officiële originele prints beschouwd, en kunnen zelfs de waarde van een originele genummerde print verhogen).

REEKS “ANIMALYSTICS”

Alle foto’s worden in beperkte oplage geprint.
Formaat (incl. kader) 40x40cm.
De prints worden vergezeld van een genummerd “Certificate of Authenticity” met handtekening van de fotograaf. Elke print wordt aan de achterzijde voorzien van de originele nummering en handtekening van de fotograaf.

De genummerde beperkte oplage betreft prints op formaat 35x35cm (kader incl. 40x40cm). De fotograaf behoudt zich het recht voor om de foto’s te gebruiken voor andere doeleinden zoals o.a. de publicatie in boeken, magazines en andere (elektronische) media, of prints op klein formaat (deze publicaties of prints worden echter niet als officiële originele prints beschouwd, en kunnen zelfs de waarde van een originele genummerde print verhogen).

De prints worden uitgevoerd via hoogwaardige Lambdaprint en gemonteerd in een “Floating Frame” (met ophangbeugel).

ANDERE REEKSEN

Voor de andere foto’s uit de andere reeksen: gelieve dit aan te vragen.

NEEM CONTACT OP

Indien u informatie wenst over bv. formaten, prijsopgave, dan kan u via onderstaand contactvenster uw vragen doorsturen: